Meer resultaten voor zwanger


    
zwanger

Hoe eet ik gezond tijdens mijn zwangerschap? Voedingscentrum.
Let ook op je gewicht. Eten volgens de Schijf van Vijf als je zwanger bent. Als je gevarieerd eet volgens de Schijf van Vijf, dan krijgen jij en je kind voldoende goede voedingsstoffen binnen. Voedingsstoffen zijn eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen. Al deze voedingsstoffen gebruikt je kindje om te groeien. Varieer vooral volop met groente en fruit om alle voedingsstoffen in groente en fruit binnen te krijgen. Kies verspreid over de week voor verschillende soorten. Het is ook goed om af te wisselen vis, peulvruchten, vlees en ei. Bekijk hieronder wat jij elke dag ongeveer nodig hebt. Tijdens je zwangerschap let je er extra op dat je. foliumzuur en vitamine D slikt. Tijdens de zwangerschap heb je van foliumzuur en vitamine D meer nodig dan je uit je eten kan halen. Neem daarom extra foliumzuur en vitamine D. Hiermee verklein je de kans dat je baby een open ruggetje, hazenlip of open gehemelte krijgt. Slik 400 microgram foliumzuur per dag, vanaf dat je een zwangerschapswens hebt en in de eerste 10 weken van je zwangerschap.
Begeleiding van een zwangerschap Gezondheid en wetenschap.
Denk je zwanger te zijn, voer dan zo snel mogelijk een urinetest uit. Wijst de urinetest uit dat je zwanger bent, dan is het belangrijk om snel een zorgverlener te kiezen vroedvrouw, huisarts en/of gynaecoloog. Vergeet niet dat ook de huisarts ervaring heeft om je te begeleiden tijdens je zwangerschap.
Blootstelling aan ioniserende straling tijdens de zwangerschap FANC Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle.
Indien u zwanger bent, vertel dit dan spontaan aan de arts die het onderzoek aanvraagt of uitvoert, ook als hij/zij er zelf niet over begint. Zelfs indien u helemaal niet zeker weet of u zwanger bent, bijvoorbeeld in de eerste dagen na een mogelijke bevruchting, is het belangrijk dat u de arts op de mogelijkheid van een zwangerschap wijst.
Zwanger, wat nu? Fiom.
Verder volgen we de ontwikkelingen in de maatschappij en de wetenschap en doen we regelmatig zelf onderzoek. Zwanger, wat nu? Heb je ontdekt dat je ongepland zwanger bent? En is jouw vraag Wat nu? Een besluit nemen over je zwangerschap kan moeilijk zijn.
Zwanger, wat moet je doen? Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen.
Zwanger, wat moet je doen? Voor de geboorte. Licht je werkgever in. Bij zwangerschap moet je jouw werkgever zo snel mogelijk op de hoogte brengen. Dit doe je met een doktersattest waarop de vermoedelijke bevallingsdatum staat. Vanaf dan heb je het statuut van beschermde persoon en mag je niet worden ontslagen, tenzij om ernstige redenen.
Zoet Zwanger Diabetes Liga. Diabetes Liga. Facebook. YouTube. LinkedIn.
Over Zoet Zwanger. Met het project Zoet Zwanger willen we vrouwen, na zwangerschapsdiabetes begeleiden om het risico op diabetes type 2 te voorkomen. Ontdek hoe we dit realiseren. Ben je professioneel actief in de gezondheidssector? Ga dan naar Zoet Zwanger voor professionelen.
Zwangerschap, geboorte en adoptie CM.
Skoebidoe geeft je heel wat voordelen om nog meer van je kindje te genieten. En om de kosten wat draaglijker te maken. Ben je zwanger? Of net mama of papa geworden? Er zijn diverse verlofregelingen waar een uitkering aan verbonden is.
Zwanger.
Tegelijkertijd valt er heel wat te regelen in afwachting van de komst van de baby's. Tekenen die kunnen wijzen op een zwangerschap.: wegblijven van de maandstonden. Een beetje bloedverlies door de innesteling van de bevruchte eicel in de baarmoeder is mogelijk. last van misselijkheid, verstopping, vermoeidheid., opgezwollen en gevoelige borsten. Een zwangerschapstest biedt zekerheid. Deze urinetest is verkrijgbaar bij de apotheker of in het grootwarenhuis. De test kan meestal uitgevoerd worden vanaf de dag van het uitblijven van de maandstonden. Laat een arts of vroedvrouw de zwangerschap vanaf het begin goed opvolgen. Wie zwanger is, kan brochures aanvragen. Snel kinderopvang zoeken! Wacht niet om opvang te zoeken. Zoek al in de eerste weken van de zwangerschap kinderopvang, want meestal is de wachtlijst lang. Jouw lokaal team wil je nu al graag leren kennen.
Zwangerschap 24Baby.nl.
Zo groeit je buik als je 4 weken zwanger bent. Zo groeit je buik als je 5 weken zwanger bent. Zo groeit je buik als je 6 weken zwanger bent. Duurzaamheid en gezin. 5 tips voor een duurzame verzorging van je baby.
Zwanger AllesOverKinderen.nl.
Dreumes 1 2 jaar. Peuter 2 4 jaar. Kleuter 4-6 jaar. Schoolkind 6-12 jaar. Dreumes 1 2 jaar. Peuter 2 4 jaar. Kleuter 4-6 jaar. Schoolkind 6-12 jaar. De zwangerschapstest is positief: je bent in verwachting! Weet je al wanneer je uitgerekend bent? Op deze pagina vind je alles over de ontwikkeling van de baby, zwangerschapskwaaltjes, de bevalling, tips en nog veel meer. Lees je mee! Zwanger 1 week. Zwanger 2 weken. Zwanger 3 weken. Zwanger 4 weken. Zwanger 5 weken. Zwanger 6 weken.
bol.com Zwanger, Angelique Coppens 9789089318831 Boeken.
Dag en nacht klantenservice. Kies zelf de bezorgdag. Bekijk alle bezorgopties. Andere verkopers 2. Bekijk en vergelijk alle verkopers. Anderen bekeken ook. Oei, ik groei! Ik ben zwanger en nu? Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt. Voor het eerst zwanger.
Ik ben zwanger? Online zwangerschapstest! Grote zwangerschapsite met.
Ik ben zwanger? Weken zwanger Zwanger week voor week. Zwangere buik: is de grootte belangrijk? Jouw zwangerschap informatie. Je bent zwanger! Op deze site vind je alle informatie die je nodig hebt tijdens je zwangerschap in begrijpelijke taal. Eerste symptomen zwangerschap.

Contacteer ons