Meer resultaten voor gent


    
gent

Stad Gent wil meer diversiteit in eigen rangen De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
De vacatures bij de Stad Gent zullen bovendien ook standaard genderinclusief opgesteld worden, zodat ze iedereen aanspreken. Bij de invulling van bepaalde vacatures kan de Stad Gent beslissen om enkel personen met een arbeidsbeperking te laten solliciteren. Ook de procedures zelf worden dan aangepast.
Gevangenis-Gent.
Hier vindt u de fotogalerij, enkele brochures en links naar vertrouwde partners terug. per e-mail: infogevangenis.gent@just.fgov.be. per fax: 09 234 65 89. schriftelijk: Nieuwewandeling 89, 9000 Gent. telefonisch: 09 234 65 00. 2018 Gevangenis Gent, Nieuwewandeling 89, 9000 Gent. Mogelijk gemaakt door Webnode.
Tours City Cycling Gent.
De free spirit van Gent met een mix van graffiti, architectuur en Street Art. Ontdek hier waarom deze fietstocht van 3 uur jouw ding is. Enkel op reservatie vanaf 4 personen. Deze fietstour van 3 uur verrast zelfs wie Gent al kent.
Welkom bij Welzijnsoverleg Regio Gent Welzijnsoverleg Regio Gent.
De Stad Gent wil onderzoeken hoe de verhouding tussen Gentse sociaal middenveldorganisaties en initiatieven en Stad Gent enerzijds en de onderlinge verhouding tussen deze Gentse sociaal middenveldorganisaties en initiatieven anderzijds, beter georganiseerd kan worden. Zie mail, website, informatiepagina en de on-line bevraging.
Museum voor Schone Kunsten Gent MSK Gent.
Secundair en hoger onderwijs. Volwassenen en groepen. MSK op maat. Vrienden van het MSK. Van Bosch tot Magritte. Gustave Van de Woestyne. Lezing: Gustave Van de Woestyne. Leven en werk VOLZET. Rondleiding op maat van blinden en slechtzienden: sculpturen uit het ondergronds depot. Verborgen parels uit het depot VOLZET. lezingen symposia rondleidingen. Collectiestuk in de kijker. Gustave Van de Woestyne verlengd! De collectiepresentatie Gustave Van de Woestyne wordt wegens succes verlengd tot en met 24 januari 2021! Stand van zaken terugbetaling Van Eyck-tickets. De terugbetaling van tickets voor de Van Eyck-tentoonstelling, geldig tijdens de sluitingsperiode van 13 maart t.e.m. 30 april, loopt gestaag verder. Een kleine update. Jan van Eycks Heilige Barbara blijft nog even in Gent. Voor de tentoonstelling Van Eyck. Een optische revolutie was tijdens het voorjaar meer dan de helft van alle werken door Jan van Eyck te gast in het MSK. Eén pareltje kon blijven: Heilige Barbara van Nicomedië 1437, afkomstig uit de collectie van het KMSKA. Dit unicum in het oeuvre van de Vlaamse Meester is nu te bewonderen in onze vaste collectiepresentatie.
Gent Wikipedia.
Op het gebied van de schilderkunst zijn er voor Gent niet zoveel bekende namen te noemen als voor andere Vlaamse steden. In de middeleeuwen kennen we Hugo van der Goes, Jan van der Asselt en Justus van Gent. In de 19e eeuw waren het voornamelijk Philippe-Lambert Spruyt, Félix De Vigne, Joseph Paelinck en Pieter Van Hanselaere die bekendheid verwierven.
Homepagina Stad Gent.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Zoeken Zoeken Zoeken. firstname surname firstname surname. firstname surname Bekijk profiel. Waar ben je naar op zoek? Zoeken Zoeken Meest bezochte onderwerpen. Maak een afspraak. Openingsuren en adressen. Cultuur, Sport Vrije Tijd. Cultuur, Sport Vrije Tijd. Shoppen en toerisme. Koop lokaal in Gent. Shoppen en toerisme. Mobiliteit openbare werken. Wegenwerken in jouw buurt. Mobiliteit openbare werken. Student in Gent. Investeren in Gent.
Het grootste designmuseum in België Design Museum Gent. logo-designmuseumgent. Logo icon. Facebook. Instagram. Twitter. Search. logo-designmuseumgent. Facebook. Instagram. Twitter.
Deze site werkt het best op een recentere browser zoals Chrome, Firefox of Safari. Lees hier meer. Het museum is gesloten om COVID-19 af te remmen. plan je bezoek. Maatregelen tegen COVID-19. Bekijk hier de FAQ. Lees de online bezoekersgidsen van onze tijdelijke en vaste tentoonstellingen. Designers en maatwerkbedrijven maken het samen. Bart de Baets. Elk ontwerp blijft 2 maanden hangen. De designers worden geselecteerd door 019. Schrijf je in voor deze gratis online lezing. Dag van de Wetenschap. Kleuren met kruiden. Op zoek naar een kleurrijke namiddag met je kinderen? Op deze digitale Dag van de Wetenschap leren we je kleuren met kruiden! Design Museum Gent werkt thuis.
Handelsbeurs Concertzaal Gent Handelsbeurs Concertzaal.
Kom binnen in de jungle en vlij je neer voor een reeks intieme concerten. Gepubliceerd op do 02.07.20. Beleef de eerste twee live concerten op dit gloednieuwe online platform. Gepubliceerd op di 09.06.20. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief.
Gent in 5 geweldige tips NMBS.
Ga op verkenning door Gent met de Street Art Map en ontdek de stad op een andere manier. Langs deze route vind je een 100-tal graffitikunstwerken die overal in Gent verspreid zijn. Het is de beste manier om de stad te leren kennen.
Campo.
Lees hier meer. Binnenkort in Gent. De Warme Winkel. 11 nov 20 13 nov 20 Gent. Binnenkort op tournee. The History of Korean Western Theatre. Jaha Koo / CAMPO. 11 nov 20 11 nov 20 Utrecht. In Gent On tour.
Gentrepreneur Voor ondernemende jongeren.
Gentrepreneur is een initiatief van Arteveldehogeschool, HOGENT, de Universiteit Gent en Stad Gent. Dit project wordt gerealiseerd met de steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling EFRO en met cofinanciering van het Agentschap Innoveren Ondernemen VLAIO en de Provincie Oost-Vlaanderen.

Contacteer ons