Zoeken naar coaching


    
coaching

Coaching Vlaams Audiovisueel Fonds.
Naast financiële steun voor een project kan het VAF in sommige gevallen ook begeleiding aanbieden. Deze coaching kan de vorm aannemen van zowel een artistieke coaching als een productionele coaching en kan in om het even welke fase van het creatieve proces worden aangeboden dus zowel bij een aanvraag voor scenario, ontwikkelings als productiesteun. Wanneer bevoegde personen bij het VAF of de beoordelingscommissie merken dat de hulp van een coach voor een bepaald project een meerwaarde zou kunnen betekenen, zal de aanvrager hierover worden gecontacteerd. In overleg kan hierna een coach worden aangeduid hetzij facultatief, hetzij als een verplichte voorwaarde voor de toekenning van steun. De coach wordt door het VAF vergoed. In een vooraf bepaald aantal individuele sessies stelt de coach zijn ervaring ten dienste van de aanvrager en zijn project. Hij vervult de rol van klankbord, stelt vragen en geeft advies.
Home Integraal Coaching.
Integraal Coaching, brengt mensen in beweging. Met Integraal Coaching bieden wij uiteenlopende diensten aan bedrijven en particulieren in de regio Limburg en Antwerpen. Wij bieden u een integraal aanbod aan gaande van geestelijke tot lichamelijke versterking, persoonlijke tot professionele coaching en begeleiding van individuen tot volledige organisaties.
Modulair programma: Coachen van medewerkers binnen de hulp en zorgverlening. De lessen van Merlijn. Basismodule.: Rapunzel.
Modulair programma: Coachen van medewerkers binnen de hulp en zorgverlening. De lessen van Merlijn. Hoe" de wind waait, daar heb je geen invloed op. Hoe je de zeilen zet, bepaal je wél helemaal zelf. Een goede coach ziet wie zijn spelers zijn, en laat hen zien wie ze kunnen zijn." Basismodule Professionele coaching. Vervolgmodule Verdieping individueel coachen. Behoort het begeleiden en coachen van medewerkers/teams tot één van je kerntaken in je job, en wil je je hierin verder bekwamen? Heb je een passie voor leren en ontwikkelen? Wil je graag als coach je mogelijkheden en vaardigheden om mensen en teams in beweging te brengen versterken?
Coaching Met Door Paarden Balans vinden in jezelf.
Onze missie: Elk individu de kans bieden om via coaching met en door paarden te werken aan volledige zelfontplooiing. Registreer je op onze website. Zo kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief en je kan ook online je plaatsje reserveren voor onze Events! Coaching Met Door Paarden 2020.
Kenniscentrum Coaching Open mind.
vrij 10 mei 1000: 1700: Integrale Business Coaching Visie missie Copy 1000: 1700.: Vrijdag 1000: 1700.: Centrum Open Mind Gent. Bredestraat 11 Lovendegem. Integrale Business Coaching Visie missie Centrum Open Mind Gent Bredestraat 11 Lovendegem. vrij 10 mei 1000: 1700: Integrale Business Coaching Visie missie 1000: 1700.:
Tijdschrift voor Coaching TvC: Visieblad voor Professioneel Begeleiden.
Je weet je eigen balans in evenwicht te houden en kunt je cliënten begeleiden om dat ook te realiseren. In twee workshoprondes met keuze uit 8 sessies krijgt ieder de kans om een facet van het onderwerp Aandacht te verkennen. 12 inspirerende sprekers: Yvonne Burger, Laura den Dulk, Andries Baart, Wouter Smit Siham Zinati, Ron de Jong, Wibo Koole, Saskia Teppema, Peter Ribbens, Freek Verhaak, Lisette Brattinga, Bianca van Leeuwen. Meer informatie aanmelden: www.dagvandecoach.nl. Nieuwste uitgave: Data Tijdschrift voor Coaching, juni 2020. Coach ingehaald door avatar? Hoe ik mijn data in formatie zet, Saskia Teppema. Leert het coachen van de coronacrisis?
Start Alexo Coaching.
Het ware potentieel zit grotendeels in ieders hoofd. Dankzij een bewustere kijk op je denken-voelen-doen, ontdek je wat je écht drijft én leer je te ondernemen je vanuit essentie en authenticiteit. Alexo Coaching is het coaching-luik van Alexofin, adviserend familiebedrijf dat werd opgericht in 2008. Coaching en Consulting.
Coaching Vorm.
Werksituaties: motiveren en coachen van medewerkers, begeleiden veranderingsproces, omgaan met teamconflicten., Het eigen welzijn: burn-out preventie, beter beheren tijd, doorgroeien naar andere functie, ontwikkelen van vaardigheden., Teams: onderlinge communicatie, beter benutten kwaliteiten binnen team, visie ontwikkelen, beter samenwerken., Loopbaan: balans vinden tussen werk en privé, verder gaan na een gemiste promotie, doorgroeien naar een nieuwe functie., Welke coachingmogelijkheden zijn er? Wie zijn onze coaches? Wij hebben verschillende freelance coaches die elk hun invalshoeken en ervaring hebben. Ze hebben allen een opleiding tot coach gevolgd. Aan de hand van uw vraag stellen wij een coach voor. Na een telefonisch gesprek kan u voor deze coach kiezen of een andere coach vragen. Het moet immers klikken om efficiënt te kunnen coachen. Onze coaches hebben allen zoals onze docenten ervaring in verschillende onderdelen van de zorgsector. Vandaaruit proberen we ook een coach voor te stellen die uw sector kent. Iedereen: leidinggevenden, medewerkers, teams, Voorwaarde is dat de. gecoachte persoon ervoor open staat om te praten, kritische vragen te krijgen en een spiegel voor zich te krijgen. De coaching kan in opdracht gebeuren van de werkgever, maar ook privé.
Coachen in de natuur Agentschap voor Natuur en Bos.
En dat is zo weten we alleen maar gezond! Onze coaches zetten hun deskundigheid in en laten de natuur haar werk doen. Zo wordt de natuur partner in jouw coaching. Daarnaast heeft de natuur nog vele andere troeven.: Ze vangt fijn stof af en verbetert zo de luchtkwaliteit.
Coaching Wikipedia.
Het doel van coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit en professionele bekwaamheid van de gecoachte. Coaching van groepen is ook mogelijk. De coach zoekt dan naar collectieve patronen in gedrag en denken in de groep. Kenmerkend van een coachingstraject is dat de coach door de gecoachte wordt uitgezocht. In het coachingstraject is de coach degene die het leerproces begeleidt en monitort en de cliënt of wordt gecoacht. De cliënt bepaalt het doel: de coach stelt vragen, geeft adviezen en voegt waar nodig kennis toe. De klant blijft zelf verantwoordelijk voor zijn of haar beslissingen. Coaching kan inhoudelijk zijn of meer procesmatig. Bij inhoudelijke coaching is de coach iemand die een bepaald traject al heeft doorlopen en die iemand anders daarin adviseert. Als voorbeeld kan de ex-toptennisser genoemd worden die de beginnende toptennisser adviseert over techniek en tactiek van het tennisspel. Een coach speelt een belangrijke rol bij onzekerheidsreductie en wegnemen van faalangst. Bij de procesmatige coach moet er meer gedacht worden aan een mental coach die adviseert hoe er omgegaan moet worden met verliezen, met intimiderende tegenstanders, met de pers en die denkt aan een juiste balans tussen leven en werken.
coaching.
Stress en burn-out coaching. Als je langere tijd blootgesteld wordt aan ernstige stress en spanningsklachten en je als gevolg hiervan mentaal en fysiek moe voelt, geen goesting meer hebt om te werken, je je leeg voelt dan kan er sprake zijn van een burn-out.
Intra Extra psycholoog Life-Coaching.
Hoewel life-coaching momenteel een opmars maakt, is het zeker geen nieuwe term of hippe rage. De term coaching zelf kennen we al heel lang in de sportwereld waar de coach de sportman of vrouw begeleidt om het beste uit zichzelf te halen zodat ze optimaal presteren.

Contacteer ons