Op zoek naar coaching?


    
coaching

Start Alexo Coaching.
The time is now! Alexo Coaching is het coaching-luik van Alexofin, adviserend familiebedrijf dat werd opgericht in 2008. Coaching en Consulting. Teamtraining en assessments op maat. Voor ondernemers en bedrijven. Executive Business Coaching. Groeitrajecten voor teams. Assessments: individueel en 360.
Associatie voor Coaching Professionalisering voor Coaches Professionalisering voor Coaches.
Skip to content. Ga naar MS Teams. Wat doet de Associatie voor Coaching? Referenties opleidingen In-Company. Wat doet de Associatie voor Coaching? Referenties opleidingen In-Company. Onze visie en onze missie. Certificering voor coaches. Waarom kiezen voor AvC. Onze visie en onze missie. Certificering voor coaches. Waarom kiezen voor AvC. Waarom coachen werkt? Coaching als managementstijl. Wat is ICF en EMCC? De 11 kerncompetenties van de coach. Waarom coachen werkt?
Home Better Minds Coaching.
Bij Better Minds Coaching geloven we in het potentieel van jou en je brein. Jij beschikt over mentale kracht om je leven een nieuwe wending te geven. Je brein is immers in staat om nieuwe informatie op te nemen, bij te leren én gewoontes te veranderen.
Accueil Physical Coaching Academy.
Small Group Training Design. Kettlebell Level 1. Loaded Movement Training. Modified Strongman Training. SAQ and Plyometric Training. Pre Postnatal Training. Senior Populations Training. Lower Back Training. Combat Level 1. for Sports Performance. for Post Rehabilitation. for Body Transformation. for Small Groups. for Sports Performance. for Post Rehabilitation. for Body Transformation. for Small Groups. Schrijf je in voor onze opleidingen. Your Partner in Fitness. Personal Trainer certificaat. Word NASM Certified Personal Trainer. Volg onze Advanced Modules en. boost uw carrière. Ontdek onze specialisaties. Word 1 van de besten dankzij de. Kies 1 van onze 4 specialisaties. en geef uw carrière een boost. Ga naar het volgende level. Uw klanten ook! Fun en doeltreffendheid dankzij onze functionele workshops: Kettlebell, Suspension, Loaded Movement, Swiss Ball. Houdt u van afwisseling? Ontdek onze verschillende workshops. Essentials of Personal Training. Een wereldwijd gerenommeerde opleiding Een internationaal erkend diploma Een EREPS Level 4 certificering.
Integrale Coach Opleiding Open mind.
Relatie begeleider Nieuw. Stress en Relaxatie therapeut. Stress en Trauma deskundige. Rouw en verlies coach. Integrale Coach pakket. Integrale Coach worden. Integrale Basis Coaching. Integrale Life Coaching. Integrale Open Mind Coaching. Integrale Business Coaching. Systeem Coach familieopsteller. HSP Hoogsensitief Coach.
Studiekeuze Loopbaanbegeleiding Hoogstraten BINC Coaching.
Op dit moment is de praktijk gesloten., enkel openstaande loopbaancheques worden behandeld. Lodewijk de Konincklaan 407 2320 Hoogstraten. Erkend KernTalenten Analist. Loopbaanbegeleider CoreTalents VDAB. Houder van het label KinderTalentenFluisteraar. Gecertificeerd Burn-Out Coach Gediplomeerd Emotioneel Welzijns Coach. 2020 BINC COACHING all rights reserved.
Home Coaching The Shift.
De dag van vandaag word je overspoeld met voedingcoaches, sportcoaches, kleidingcoaches, welzijnscoaches, etc. Noem een domein en er bestaat een coach voor. Zelfs in de business wereld blijft het concept van coaching ambigu. We ontvingen het ACTP label van ICF. Met grote vreugde én trots melden wij dat onze open opleiding Professional" Coach Training Program" de belangrijke ACTP erkenning door de Internationale Coach Federatie ICF heeft ontvangen! Wij bieden een Coach Mentoring Traject aan! Na het succesvol afronden van het Certified Coach Mentoring Program, is het nu tijd om zelf als Mentor Coach begeleiding aan te bieden aan coaches die willen verder werken aan hun professionele ontwikkeling. De kracht van metaforen in bedrijven. Een metafoor is een vorm van beeldspraak, waarbij er sprake is van een impliciete onuitgesproken vergelijking. Met een metafoor kun je snel een helder, visueel beeld schetsen van een gevoel, een situatie of een probleem. Philippe Persyn vervoegt Coaching The Shift. Philippe studeerde als Master Organizational Psychology af aan de Universiteit van Gent in 1997. Na twee jaar in een IT-startup te werken als HR Manager maakte hij de overstap naar Janssen Pharmaceutica Johnson Johnson. Het geheim tot creativiteit en innovatie.
Persoonlijke coaching The Next Level.
Alles wat er gezegd wordt, blijft vertrouwelijk en jij bepaalt wat er besproken wordt. Soms krijg je daardoor een andere kijk op wat je zegt. Coaching gaat eigenlijk over de relatie tussen jouw mogelijkheden en je prestaties. Het is een bewustwordingsproces om los te komen van je automatische piloot, die je gebracht heeft waar je nu bent. Routines zijn uiteindelijke altijd sterker dan wilskracht. Het gaat in vraag stellen van overtuigingen en het opbouwen van nieuwe routines. Bij coaching gaat het er over je bewustzijn te vergroten en te werken in de richting van een doel. We gaan naar de essentie voor succes in het leven en voor jezelf. Daarom is coaching één der krachtigste technieken naar persoonlijke groei, leiderschap en blijvende verandering. Als coach ben ik bereikbaar voor jou, tijdens en na de reis! Neem NU contact op of plan hier een gratis kennismakingsgesprek in! img width190" height300" srchttps//thenextlevel.be/wp-content/uploads/ebook-tnl-190x300.png: classvc_single_image-img" attachment-medium" alt" srcsethttps//thenextlevel.be/wp-content/uploads/ebook-tnl-190x300.png: 190w, https//thenextlevel.be/wp-content/uploads/ebook-tnl.png: 600w" sizesmax-width: 190px 100vw, 190px" /. Groeispurt naar je Next Level in 10 stappen. Heeft u vragen? Neem contact op.: Uw naam verplicht.
Coaching: De vier belangrijkste typen coaching, vaardigheden valkuilen.
Persoonlijke Effectiviteit Coaching. Wat zijn de succesfactoren bij coachen. Inzichten en checklists met voorbeelden uit de praktijk. De vier belangrijkste typen van coachen. De belangrijkste vaardigheden van een goede coach. Teamcoaching en zelf-coaching voor managers en professionals. Ervaringen met coachen en oplossingsgericht werken. Kritiek en valkuilen bij coaching, wat doe je daaraan. Wat is coachend leidinggeven. Waarom worden managers gecoacht? De essentie van coachen. De vier typen van coaching. Is iedere leidinggevende een coach? Wat doen bij blokkades en weerstanden? Teamcoaching: wat leren we van sport-coaches? Kritiek op coaching. Wat is coachend leidinggeven. Coachend leidinggeven is dat je mensen aanspreekt op hun verantwoordelijkheid voor hun gedrag en op de effecten van hun houding en manier van communiceren. Dat is iets anders dan beschuldigen, de wacht aanzeggen, onder handen nemen, verwijten, meer gaan controleren of bekritiseren. Maar hoe dan wel? Bepaalde coaching-technieken of stijlen van coaching verschaffen uitkomst. Managers merken dat het bij hun medewerkers vaak vast zit op gedrag en houding: Geïrriteerd gedrag naar de klant, spanningen op de werkvloer, collegiale fricties, afstemmingsproblemen met andere units, stroeve omgang met bazen; allemaal zaken waaronder de prestaties te lijden hebben. Zeker als het ontbreekt aan verantwoordelijkheidsgevoel voor resultaat en klant!
Coaching Wikipedia.
Mindfulness coaching: vergroot bewustzijn en acceptatie en verkleint de impact van emoties en gedachtenpatronen. De coach begeleidt de gecoachte in het richten van aandacht op dat wat er op dat moment is. Effectief wanneer de gecoachte met emoties en terugkerende gedachtenpatronen zit.
Coaching Vorm.
Werksituaties: motiveren en coachen van medewerkers, begeleiden veranderingsproces, omgaan met teamconflicten., Het eigen welzijn: burn-out preventie, beter beheren tijd, doorgroeien naar andere functie, ontwikkelen van vaardigheden., Teams: onderlinge communicatie, beter benutten kwaliteiten binnen team, visie ontwikkelen, beter samenwerken., Loopbaan: balans vinden tussen werk en privé, verder gaan na een gemiste promotie, doorgroeien naar een nieuwe functie.,
Individuele Coaching PerCo.
Schrijf je in voor de Masterclass Coginitive Behavioral Coaching. Dit is de nieuwe naam voor de vroegere evidence-based coaching aanpak van PerCo. PerCo baseert zich op inzichten van wetenschappelijke studies. Onze opleidingen en coaching trajecten hebben dus een bewezen werking.

Contacteer ons