Op zoek naar cursus?


    
cursus

Cursus Den Blank.
Je wordt gecoacht en kan je ervaringen delen in een Whatsappgroep. Tijdens de slotsessie gaan we dieper in op onze eetgewoonten en hoe deze te veranderen. Na afloop heb je alle handvatten om grip te krijgen op een suikerarm leven.
E-cursus: Lief zijn voor jezelf voluit leven Instituut voor Aandacht Mindfulness.
En wil je nu eindelijk kiezen om voluit te leven? Als je op verschillende van deze vragen JA antwoordde, dan is deze cursus zeker voor jou! En je bent beslist niet alleen. Wij westerlingen zijn vaak heel kritisch voor onszelf en plaatsen vaker de ander voor onszelf.
Cursus navigeren met kaart en kompas Wandelpunt.
Zon kompas is handig, niet duur en het volstaat voor de meest gebruikte navigatietechnieken. Geen idee welk kompas je moet kiezen? Ga naar Kies het juiste kompas. Start de cursus. Je kan de cursus op elk moment stoppen en later herstarten.
Prijzen cursus CVO Lethas.
Het CVO heeft het recht een cursus te annuleren of een lesdag te verplaatsen om technische of organisatorische redenen. Heeft de school jouw cursus geannuleerd en kan je niet starten in een andere cursus? Dan betaalt de school je inschrijvingsgeld terug.
Cursus Archives Hondensportcentrum Lado.
Back on Track dog. Cursus nieuwe cursus AGILITY. Posted on april 4, 2019 by best4u. Posted on september 1, 2018 by Katia. Hoopers is een leuke, in Belgie nog niet heel bekende hondensport. de sport is bedoeld voor elke hond en elke handler.
home Een Cursus in Wonderen Vlaanderen.
Welkom bij Een Cursus in Wonderen-Vlaanderen. Wij bieden een platform voor Cursus-studenten en hebben als doel een contact en informatiepunt te zijn in Vlaanderen. We informeren u over activiteiten van leraren, studie leesgroepen, lezingen en evenementen die gerelateerd zijn aan het boek, een Cursus in Wonderen.
De Vlaamse AI-Cursus Een gratis cursus Artificiële intelligentie voor iedereen in België!
Een gratis cursus Artificiële intelligentie voor iedereen in België! Close Side Menu. De Vlaamse AI-Cursus. Een gratis cursus Artificiële intelligentie voor iedereen in België! juni 22, 2020. Hij is er! De Vlaamse AI-Cursus. Voor iedereen die meer wil weten over Artificiële Intelligentie AI is er nu de Vlaamse AI-Cursus.
Cursus of workshop Destelbergen.
kalligrafie groep Marleen. Cursus of workshop. Van 10 september 2020 tot 24 juni 2021. Destelbergen, Dienstencentrum De Reinaert. Dienstencentrum De Reinaert Destelbergen. Cursus of workshop. Van 24 september 2020 tot 24 juni 2021. Destelbergen, Dienstencentrum De Reinaert. Cursus of workshop.
Info cursusdienst VTK Gent.
Omdat wij bij de cursusdienst ook ons steentje willen bijdragen voor het milieu, hebben wij vanaf dit academiejaar ervoor gezorgd dat wie dat wenst zijn/haar cursussen recto-verso afgedrukt kan krijgen. Concreet kun je bij je bestellingen per cursus aanvinken of je deze afgedrukt wil hebben recto of recto-verso.
Cursus Excel Excel leren gebruiken CVO Pro Aalst.
Cursus Een waaier van Office. Cursus Aan de slag met de PC. Cursus Internet en sociale media. Cursus HTML, CSS Javascript. Cursus Adobe Première. Cursus Start to Create. Cursus carrosserie oldtimer. Cursus autotechniek oldtimer. Cursus huishoudelijk koken Liedekerke. Cursus kleding maken.
Volg jij onze cursus animator, hoofdanimator of instructeur? Kerknet.
Deze trajecten zijn gericht op de praktijk van het jeugdwerk. Ieder kadervormingstraject bestaat uit een cursus van 50 uur en een begeleide stage in het jeugdwerk plus of jokriwerking, jeugdbeweging, kamp, cursus, van 50 uur. Tijdens dit vormingstraject word je nauw opgevolgd door een stagebegeleider.
Silva cursus Silvamethode.
Indien u, na inschrijving, uiterlijk 2 weken voor aanvang van de gewenste cursus het bedrag van 405 overschrijft op reknr: BE67 2200 7862 3687; of via de online betaling. U mag deze cursus onbeperkt komen herhalen voor slechts 10 per dag.

Contacteer ons