Meer resultaten voor vlaanderen


    
vlaanderen

Wegbeheerder van Vlaamse gewest en snelwegen Agentschap Wegen en Verkeer.
Het veiliger maken van het knooppunt R4 Antwerpsesteenweg staat al langer op de agenda van het Agentschap Wegen en Verkeer. Met de aanleg van bredere en veiligere fietspaden, overzichtelijke kruispunten, veiligere fietsoversteken en een conflictvrije verkeersregeling moet dit knooppunt een veilig punt worden voor alle weggebruikers.
Gaat ook Vlaanderen voor strengere maatregelen? Vanavond extra ministerraad VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2
Gaat ook Vlaanderen voor strengere maatregelen? Vanavond extra ministerraad. De Vlaamse regering organiseert vanavond een extra ministerraad om te beslissen over eventuele bijkomende coronamaatregelen. Dat heeft Vlaams minister-president Jan Jambon N-VA gezegd. Gisteren en vandaag overlegt de Vlaamse regering met de virologen, de gouverneurs en met verantwoordelijken uit het economische leven.
Provincie West-Vlaanderen neemt extra coronamaatregelen in provinciedomeinen en bezoekerscentra Provincie West-Vlaanderen.
Provinciedomein Raversyde in Oostende, Duinpanne in De Panne en het Zwin Natuur Park in Knokke-Heist gaan gedeeltelijk dicht. De Provincie West-Vlaanderen neemt die extra maatregelen in de provinciedomeinen en bezoekerscentra naar aanleiding van de verstrengde richtlijnen van de federale en Vlaamse overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Vlaanderen.be De officiële website van Vlaanderen.
Bekijk de vacatures, schrijf in op de vacaturenieuwsbrief, of lees meer over werken voor Vlaanderen. Werken voor Vlaanderen Inschrijven op de vacaturenieuwsbrief Vacatures. Bel 1700 Vanuit het buitenland: 32 2 553 1700. Bereikbaar elke werkdag tussen 9 en 19 uur.
Studietoelagen hoger onderwijs Studietoelagen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Je ontvangt een beslissing. Jij als student staat centraal. Ga naar het digitaal loket. Heb je een vraag? Heb je een vraag voor ons? Stuur een bericht. Bezoek ons loket. Contacteer onze partners. Bekijk onze veelgestelde vragen. Dossier kleuter lager en secundair onderwijs. Heb je een vraag over dossiers van kleuter, lager en secundair onderwijs uit 2018? Stuur ons een bericht. Hoe ontvang je een studietoelage? Afkeuring dossier bij gebrek aan inschrijving vanaf 01/02/2021. Hoe kan je de student helpen met zijn profiel of dossier? Over de afdeling Studietoelagen. Openbaarheid van bestuur. Opvraging van gegevens. Wetgeving en omzendbrieven Edulex. Bel 1700 elke werkdag tussen 9u en 19u. Hulp in je buurt. Klachtenmeldpunt Onderwijs Vorming. xml version1.0" encodingUTF-8? Studietoelagen.be is een officiële website van de Vlaamse overheid.
Gent Festival van Vlaanderen.
Adembenemende Verstilling: Gent Festival van Vlaanderen en ARTuur voor Festivals for Compassion. Adembenemende Verstilling: Gent Festival van Vlaanderen en ARTuur voor Festivals for Compassion. Beethoven in Pocketsize: de cd van de negentiende eeuw. Warm Wishes for 2021. Gent Festival Winterplaylist 2020.
Cambio autodelen Vlaanderen.
Skip to main content. Cambio autodelen Vlaanderen. Een auto op maat, waar en wanneer je wil. Hoe werkt het? Hoeveel kost het? In je buurt. Mijn auto waar ik wil, wanneer ik wil. Al 0 leden! Snelle boodschap of zondagsvisite? Cambio is even flexibel in te vullen als jouw vrije tijd. Met een stadsauto of een ruimere wagen. Eenmalig of frequent. In je eigen stad of tijdens een weekendje weg. 24/7, wat de dag ook brengt. Meer over cambio autodelen. Hoe werkt het? Registreer online en ontvang je cambio-kaart thuis. Reserveer je eerste ritje via de app, site of telefoon.
Home Basketbal Vlaanderen.
Bekijk hier de Live Stats van TDM1 TDW1! meer basketbal vlaanderen. Veelgestelde vragen FAQ. Nuttige adressen contacten. Basketbal Vlaanderen App. Livestats Top Divisions. Euromillions Basketball League. Elke maand het leukste basketbalnieuws in je mailbox. 2018 Basketbal Vlaanderen. Deze website is Wijs.
Strengere maatregelen in Vlaanderen: wat is er beslist? België Knack.
Wanneer je het ganse pakket bekijkt, niet alleen voor Vlaanderen, maar ook Brussel en Wallonië, dan moet je toch zeggen dat we in een partiële lockdown zitten, zegt viroloog Marc Van Ranst aan VTM Nieuws na afloop van de aankondiging van nieuwe Vlaamse coronamaatregelen.
Home POM West-Vlaanderen.
Samen met onze partners maken we van West-Vlaanderen een provincie waar ondernemers kunnen groeien op een duurzame manier. We stimuleren ondernemingszin, investeren in ruimte om te ondernemen, brengen innovatie dichter bij de ondernemer en ontwikkelen het aanwezige talent in West-Vlaanderen.
gelijke kansen in Vlaanderen.
Spot 2 op het werk audiodescriptie. Spot 2 op het werk gebarentolk. Spot 3 openbaar audiodescriptie. Spot 3 openbaar gebarentolk. Week van Universal Design. Provincie Oost-Vlaanderen inspiratiedag 28 maart. Inspiratiedag Provincie Vlaams Brabant. RIngleiding al van gehoord. Provincie West Vlaanderen.
Homepagina Vlaanderenkiest.be.
De voorzitter van het hoofdbureau houdt een loting om aan de lijsten die geen gebruik maken van een beschermde lijstnaam en gemeenschappelijk volgnummer, de volgnummers toe te kennen. De lijst van kandidaat-raadsleden wordt gepubliceerd op vlaanderenkiest.be. Hoe worden lijstnamen beschermd?

Contacteer ons