Resultaten voor communie


    
communie

Eerste communie Parochie Lede Wichelen.
De eerste communie is geen schoolviering maar een viering binnen de parochie en de kerkgemeenschap. Een eerste communie is geen overgang van kleuter naar eerste leerjaar en zeker geen optreden. Het is de eerste volle deelname aan de eucharistie, waarbij het ontvangen van de communie belangrijk is voor de kinderen.
Communie-lentefeest Het plannen van je Communie-lentefeest start op Salino.be Salino.be.
Organiseer je dit jaar een communie of lentefeest? Dan is het misschien leuk om het feest een thema te geven. Een team van getalenteerde eventleveranciers sloegen de handen in elkaar en geven 3 originele en inspirerende communie en lentefeest thema's!
Ontdek Ons Lookbook Communiekleding communiekleding.be.
Eerste communie Sint-Romboutskathedraal.
Bij het vieren van de eerste communie komen de kinderen thuis in de christelijke gemeenschap. 26 maart University of York Concert Band. 27 april Lunalia Lift Off Openingsfeest. 12 mei Cappella Amsterdam Rachmaninovs vespers. Eerste communie: dat betekent feest in onze kerken!
communie
Je bengeltje doet zijn of haar communie of lentefeest en wil er natuurlijk piekfijn uitzien. Bij A-Mode vind je de perfecte outfit voor een onvergetelijke dag! Wil jij graag op de hoogte worden gehouden van de communie en lentefeestcollectie van A-Mode?
Eerste communie.
zaterdag 4 mei 2019 om 10 uur: eerste communie Willebroek. zaterdag 25 mei 2019 om 10 uur: eerste communie Blaasveld. Voor de ouders van kinderen die hun eerste communie in de Sint-Niklaaskerk van Willebroek doen is er een ouderavond voorzien op 29 november 2018 om 20 uur in De Twijg, A.
Communie en Lentefeest Saraland.
Je eigen communie of lentefeest in Saraland. Je wordt ontvangen met een glaasje bubbels, cava of fruitsap en met een warm en koud hapje. De tafels zijn gedekt, het buffet staat reeds klaar en de kinderen zullen niet weten wat ze zien.
eerste communie P.E. Effeta.
AN INCLUSIVE COMMUNITY FOR ALL WHO. Bij de eerste communie mogen kinderen van 6 jaar voor het eerst aanzitten aan de tafel van de Heer. De voorbereiding naar de eerste communie gebeurt op school in goede samenwerking met onze parochie.
Communie of lentefeest bij Huis Van Wonterghem Maelstede.
Welkom onder water. Wij kiezen ieder jaar voor een ander thema voor het communiefeest en trekken dit door in de aankleding van de zaal tot de animatie en het eten en drinken. Dit jaar is het thema Diep in de zee, overgoten met culinair hoogstaande menus en kindvriendelijk entertainment. Sea you soon! Vraag prijslijst aan. We organiseren de communie en lentefeesten enkel op zondag. De feestzaal verdelen we in kleinere zaaltjes zodat iedere familie met de nodige privacy kan vieren.
Eerste communie Tiberias.
De eerste communie is dus een belangrijk momenten in het leven van onze kinderen binnen onze katholieke geloofsgemeenschap. Jij als ouder bent volledig vrij om je kinderen te laten deelnemen aan deze gebeurtenis en mis schien heb je er ook al met hen over gesproken. Je moet gedoopt zijn om je Eerste Communie te mogen doen.
Vormsel/Eerste communie.
Het vormsel op zaterdag om 15 uur, de Eerste Communie op zondag om 10 uur. De voorbereiding op de Eerste Communie gebeurt thuis, in de parochieen op school in het eerste leerjaar.De voorbereiding op het Vormsel gebeurt in groepen in het parochiecentrum en in de parochie.
Federatie Damme Eerste Communie.
infoavond voor de ouders die hun kind in de kerk van Moerkerke hun eerste communie laten doen: maandag 2 december om 19 uur in de kerk van Moerkerke einde rond 20 uur. infoavond voor de ouders die hun kind in de kerk van Sijsele hun eerste communie laten doen: dinsdag 3 december om 19 uur in de kerk van Sijsele einde rond 20 uur.

Contacteer ons